Hivatalos közlemény: Zinédine Zidane

A klub közleménye a Francia Labdarúgó-szövetség elnökének szavai kapcsán.

Nöel Le Graët, a Francia Labdarúgó-szövetség elnöke egy kérdésre válaszolva úgy reagált a minap, hogy nem igazán érdekli, mi lesz Zidane sorsa Didier Deschamps hosszabbítása után, sőt még a telefont sem venné fel az egykori középpályásnak. Ezekre a mondatokra reagált most a klub vezetősége.

A Real Madrid sajnálattal értesült a Francia Labdarúgó-szövetség elnöke, Nöel Le Graët szavairól, melyekkel Zinédine Zidane-t, a sporttörténelem egyik legnagyobb legendáját illette. 

Ezek a megjegyzések a labdarúgás szerelmesei által egyik leginkább elismert ikon iránti tisztelet hiányáról tanúskodnak. Klubunk azonnali helyesbítést követel. Zinédine Zidane, világ- és Európa-bajnokként képviseli hazáját, emellett számos egyéb elismerésnek is tulajdonosa, megtestesíti a sport értékeit, melyről labdarúgó, valamint edzői pályafutása során is tanúbizonyságot tett. 

A Francia Labdarúgó-szövetség elnökének állításai nem összeegyeztethetők egy ilyen legendával, alkalmatlanok, csakúgy, mint a Real Madrid kapitányára, a jelenlegi aranylabdás, Nemzetek Ligája-bajnok, ötszörös BL-győztes Karim Benzemára tett kijelentések is. 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Ferland Mendy
Tovább

Orvosi jelentés: Ferland Mendy

A francia hátvéd még az Atlético Madrid elleni kupameccsen sérült meg. A Real Madrid orvosi stábja elvégezte a…