Ange Postecoglou: A célunk az, hogy jövőre is visszatérjünk a sorozatba

A Celtic edzője a tegnap esti BL-mérkőzés után.

„Csalódott vagyok amiatt, hogy a játékosok és a szurkolók nem lelték több örömüket ebben a mérkőzésben. Több örömet érdemeltünk volna, de végül is ők egy fantasztikus csapat és túl erősek voltak nekünk. El kell ismerni a teljesítményüket, viszont én nem kérhettem volna többet a játékosaimtól, minden tőlük telhetőt megtettek.”

„Nem sikerült jó kezdést produkálnunk. Jól játszottunk, de a két tizenegyes visszavetett minket valamelyest. Úgy gondoltam, hogy kicsit szigorú ítéletek voltak ezek, de a VAR esetében nincs mit tenni, el kell fogadni a döntéseket.”

Ante Postecogloua kép forrása: Youtube screenshot (Celtic FC)

„Nekünk is megvolt a magunk tizenegyese és azt megelőzően is voltak jó helyzeteink, és ha 2-1-re sikerült volna módosítanunk az állást, akkor lehet, hogy a győztes kilétében nincs változás, de az biztos, hogy több hitet adott volna nekünk és nagyobb nyomás alatt kellett volna játszaniuk.”

„Számunkra pont ilyen volt ez a sorozat, a kulcspillanatokban nem ragadtuk meg a lehetőségeket, amiből az ellenfelek előnyt kovácsoltak, és fantasztikus csapatokról van szó.”

„Az egész szereplésünk nagy előnye a hazai bajnokság tekintetében az, hogy ha ilyen teljesítményt tudunk letenni az asztalra ott is, akkor nagyon nehéz lesz minket megállítani. De ahhoz, hogy ezen a szinten tudjunk tanulni és fejlődni, biztosítanunk kell, hogy minden évben eljussunk a BL-főtáblára és erősebbek legyünk. Meg kell nyernünk a bajnokságunkat, hogy legyen esélyünk megmutatni az embereknek a fejlődésünket.”

„Úgy gondolom, hogy a BL-ben még mindig jól teljesítettünk, és a játékosoknak azt a visszajelzést fogom adni, hogy ha így játszunk a bajnokságban, akkor nagyon nehéz lesz minket megállítani. Nem hagyjuk, hogy a mai végeredmény morálisan negatívan hasson ránk, a teljesítményünk egész évben nagyon jó volt, így fogjuk folytatni a jövőben is.”

Forrás: celticfc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK