Nacho: Ez az időszak nagyon fontos az idény szempontjából

A spanyol védő a klub hivatalos oldalának nyilatkozott az előszezon kezdetén.

„Erősen és elszántan kell visszatérni, mert ezek kemény napok. Rengeteg erőnléti és taktikai munka folyik, ez az, amit az előszezon során el kell végezni. Amit most beleteszel, az segít neked a későbbiekben.”

„Nagyon fontosak ezek a napok, hiszen itt tudod biztosítani, hogy fejben és testileg is készen állsz majd, mivel az idény rendkívül megterhelő, neked pedig a legjobb formádat kell hoznod.”

Nacho

„Az előző idényben csodálatos dolgokat vittünk véghez, elértük a céljainkat. Megpróbáltunk kikapcsolni és feltöltődni, hogy egy még izgalmasabb idényünk lehessen, mint az előző. Készen állunk.”

„Minden egyes idényben egyre motiváltabb vagyok. Egész életemben itt voltam, itt tanultam mindent. Ez az otthonom, nagyon boldog vagyok, mivel folyamatosan magasabb szintre lépek. Szép lassan veteránná válok, de motiváltabb vagyok mint valaha.”

„Az elvárások minden évben magasak ennél a klubnál. Mi vagyunk azok, akik mindig többet és többet várunk el, hiszen az előző idényben fontos trófeákat nyertünk ennek a klubnak. Az új idénynek úgy állunk neki, hogy legalább annyit, vagy még többet akarunk elérni. A célunk az, hogy minden lehetséges trófeát begyűjtsünk, ez a mentalitás az, amelyet abban a pillanatban megtanultunk, amikor csatlakoztunk ehhez a klubhoz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK